Η μάχη της Τούμπας κρύβει… πολλά

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης Κυριακής στη Super League προκάλεσαν τριγμούς, συζητήσεις, προβληματισμούς, απομακρύνσεις προπονητών και σίγουρα αναμένεται με πολύ μεγάλη αγωνία και αμέριστο ενδιαφέρον η συνέχεια για Ολυμπιακό- Παναθηναϊκό και ΠΑΟ.

Η συνάντηση της Κυριακής ΠΑΟ-Ολυμπιακού ίσως δείξει το αν υπάρχει και πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα στις δύο ομάδες που καλούνται να διαχειριστούν με άριστο τρόπο θα έλεγα,οι μεν ερρυθρόλευκοι την ήττα με το 0-3 από τον Παναθηναϊκό, και ο Δικέφαλος για το τι μπορεί να κάνει χωρίς τον κύριο Στέφενς στον πάγκο του και αν πραγματικά η παρουσία του Ολλανδού στην τεχνική ηγεσία αποτελούσε τροχοπέδη σε τυχόν καλές εμφανίσεις που μπορεί να κάνει η συγκεκριμένη ομάδα.

Περιττό να τονίσουμε ότι η νίκη από  όποια ομάδα κι αν προέλθει μπορεί να πετάξει τα προβλήματα στο καναβάτσο. Η ήττα όμως για την ομάδα που θα την υποστεί μπορεί να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα.

Εν κατακλείδι, θεωρώ τον αγώνα της Τούμπας κομβικό στο θέμα της ψυχολογίας παιχτών και διοίκησης για τον λόγο αυτό, πιστεύω ότι θα γίνει πραγματικά μεγάλη μάχη στη Θεσσαλονίκη , ο αντίκτυπος της οποίας θα αναλυθεί από τη στήλη την Δευτέρα.


Σχόλια