Η πλατεία «μπάζει» νερά

Υπάρχει ακόμα ομάδα Πανιώνιος; Από όπου κι αν την πάρεις μπάζει… Το μόνο που σέβομαι είναι η προσπάθεια των νέων παιδιών και φυσικά η πελώρια ιστορί του. Από εκεί και πέρα με ότι κι αν ασχοληθείς σε θλίβει.

Αυτοί οι παράγοντες που λένε ότι διοικούν, υπάρχουν; Κι αν υπάρχουν, ποιος είναι ο ρόλος του άραγε; Κι αν τυχόν δεν έχουν τα ανάλογα οικονομικά εχέγγυα για να διοικήσουν μια ΠΑΕ, γιατί άραγε κάθονται στις καρέκλες τους; Μου έκανε αλγεινή εντύπωση ο τρόπος αντίδρασης μερίδας οπαδών απέναντι σε νέα παιδιά του Πανιωνίου που φέρεται ότι έχουν κλείσει συμφωνία με άλλες ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Προς τι η επίθεση; Ποιο είναι το δικαίωμα και ποιος τους το δίνει να μεταχειρίζονται βίαια και να κρατάνε με το έτσι θέλω παιδιά με ταλέντο σε ένα απέραντο τέλμα όπου δε φαίνεται φως στο τούνελ από πουθενά; Ποιος έχει δικαίωμα να στερεί το ψωμί ενός ανθρώπου που μόνο ο ίδιος ξέρει πώς τα βγάζει πέρα οικονομικά, τόσο σε ατομικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο οικογένειας.

Φίλαθλοι του Πανιωνίου εχθρός σας δεν είναι οι παίκτες, εχθρός σας είναι αυτοί που τους κρατάνε νηστικούς και τους αναγκάζουν απελπισμένα να ψάχνουν μια δουλειά για να βγάζουν το ψωμί τους. Κι αν τυχόν δε το κάνουν τώρα που είναι νέα παιδιά, πότε περιμένετε να το κάνουν; Όταν τους δώσετε εσείς το δικαίωμα;

Στον Πανιώνιο, φίλες και φίλοι, αυτή τη στιγμή επικρατεί στην κυριολεξία χάος. Το ότι στέκεται ζωντανή η ομάδα οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στη φιλοτιμία των ποδοσφαιριστών του. Τουλάχιστον οι οπαδοί της ομάδας ας τη σεβαστούν.

Χ. Αλευρόπουλος


Σχόλια