Η Ρεάλ Μαδρίτης πιο μισητή ομάδα στην Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιο μισητή ομάδα στην Ισπανία

Η εφημερίδα «AS» αποκάλυψε τα αποτελέσματα έρευνας για τις πιο αγαπητές αλλά και μισητές ομάδες των Ισπανών φιλάθλων

Αποτελεί ένα χρόνιο ερώτημα, το οποίο απασχολεί τους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους.

Ποια ομάδα είναι αυτή που έχει τις περισσότερες συμπάθειες στην χώρα της και ποια τις περισσότερες αντιπάθειες.

Οι Ισπανοί είπαν να δώσουν τις απαντήσεις, με την «AS» να χρησιμοποιεί την εταιρεία Ikerfel, η οποία έκανε και την σχετική έρευνα.

Τα αμέσως προηγούμενα ευρήματα ήταν του 2011 και υπάρχουν ορισμένες αυξομειώσεις, δίχως πάντως να αλλάζουν κατά πολύ οι προτιμήσεις των Ισπανών φιλάθλων.

Αυτό που προκύπτει, είναι πως αυτοί που δεν συμπαθούν τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αυξηθεί κατά 4 ποσοσταίες μονάδες, με την Μπαρτσελόνα να παραμένει η πιο αγαπητή ομάδα της χώρας.

Συγκεκριμένα, εκείνοι που δεν τρέφουν κανένα αίσθημα συμπάθειας για την «Βασίλισσα», αποτελούν την πλειοψηφία, δηλαδή είναι στο 55% έναντι 51% το 2011.

Τη μερίδα του λέοντος σε όσους μισούν τη Ρεάλ κατέχουν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα (93%) και ακολουθούν αυτοί της συμπολίτισσας, Ατλέτικο Μαδρίτης (91%).

Στα ποσοστά αντιπάθειας ακολουθούν οι «μπλαουγράνα», που φτάνουν το 40%, απέχοντας πάντως αρκετά από την μισητή αντίπαλο.

Η Μπαρτσελόνα πάντως είναι η πιο συμπαθής ομάδα στην χώρα με ποσοστό 41%, ακολουθούν οι Ρεάλ Μαδρίτης (34%) και Ατλέτικο Μαδρίτης (21% με σημαντική αύξηση στα ποσοστά τους), ενώ έπονται οι Αθλέτικ Μπιλμπάο (18%), Μπέτις (14%) και Βαλένθια (13% με σημαντική μείωση στα ποσοστά της).

 Φωτογραφίες:

real dimoskopisi1real dimoskopisi2


Σχόλια