Θέλει να αλλάξει σήμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Θέλει να αλλάξει σήμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση ώστε να κερδίσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους οποίους οι σχέσεις έχουν φτάσει ουκ ολίγες φορές στα άκρα παρά τις συνεχείς επιτυχίες σε εθνικό τουλάχιστον επίπεδο. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, λοιπόν, σκέφτονται να αλλάξουν το σήμα ώστε αυτό να παραπέμπει περισσότερο σε ποδοσφαιρικό σύλλογο και λιγότερο σε επιχείρηση.

manunmesa32409842

Αυτό για το οποίο έχει κατηγορηθεί έντονα πολλάκις η οικογένεια Γκλέιζερ, είναι ότι αντιμετωπίζει την ομάδα ως μια επιχείρηση από την οποία προσβλέπει να αποκομίζει μόνο κέρδη – και όχι σαν έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν υπάρχουν κάποιες σκέψεις να αλλάξει το σήμα του συλλόγου, το οποίο διατηρείται με τη σημερινή του μορφή από το 1998. Ήδη έχει ανατεθεί σε πολλούς γραφίστες να κάνουν τις προτάσεις τους για ένα σήμα, το οποίο θα θυμίζει σε εικόνα το προηγούμενο.

Η Γιουνάιτεντ χρησιμοποιούσε το παραπάνω σήμα για περίπου 43 χρόνια, πριν παρθεί η απόφαση αλλαγής του, η οποία σύμφωνα με τον Εντ Γούντγουορντ ήταν τουλάχιστον ατυχής έμπνευση. «Είπα στους ανθρώπους μας ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, πως είμαστε ένας σύλλογος με ιστορία 135 ετών. Είμαστε ποδοσφαιρικός σύλλογος και όχι επιχείρηση και το σήμα πρέπει να αλλάξει», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ.


Σχόλια