«Θα αλλάξουμε επίπεδο με τον Γιαννακόπουλο»

Αισιόδοξος για το μέλλον της Α.Ε Σπάρτης, καθώς στα διοικητικά της θα εμπλακεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Νικόλαρος.

Μάλιστα, ο «ισχυρός» άνδρας του συλλόγου υπογράμμισε πως δεν αποκλείεται στα επόμενα χρόνια η Α.Ε Σπάρτης να βρίσκεται στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας, ενώ μίλησε και για τον Αστέρα Τρίπολης που αποτελεί παράδειγμα για τους ανθρώπους της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

«Είχαμε μία συνάντηση με τον κύριο Γιαννακόπουλο το Σάββατο. Ωστόσο, και τις προηγούμενες μέρες είχαμε και άλλες συναντήσεις από τις οποίες προέκυψε το συμπέρασμα πως από μόνοι μας και χωρίς τη βοήθεια του κύριου Γιαννακόπουλου δεν μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα επίπεδο. Μάλιστα, κατά καιρούς η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει βοηθήσει αρκετές ομάδες από τον τόπο της».

Για την μορφή της συνεργασίας που θα υπάρχει:

«Ο κύριος Γιαννακόπουλος είναι πολυάσχολος, αφού πρέπει να ασχοληθεί και με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία καλή συνεργασία μαζί του, ώστε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία και από εκεί και πέρα να δούμε τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Προς το παρόν μας έχει δώσει εντολή να συγκροτήσουμε το Δ.Σ. και να ξεκινήσουμε τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Από την πλευρά του ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή την κίνηση και όλοι είναι θετικοί. Όλοι θέλουμε να δούμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το μέλλον του συλλόγου:

«Μακάρι να δούμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται στην Σουπερ Λίγκα. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να συμβεί. Σίγουρα, πρότυπό μας είναι ο Αστέρας Τρίπολης όπου σε λίγα χρόνια κατάφερε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».Σχόλια