Θεσσαλονίκη: Επισκευές και βελτιώσεις σε πέντε σχολεία του νομού

Σε ένα όμορφο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον θα κάνουν μαθήματα τη νέα σχολική χρονιά οι μαθητές πέντε σχολείων της Θεσσαλονίκης, όπου θα πραγματοποιηθούν επισκευές και βελτιωτικές εργασίες, στο πλαίσιο του προγράμματος: “Το σχολείο που θέλεις είναι στο χέρι σου!”, που υλοποιεί η πολυεθνική εταιρία «Coca Cola-Τρία Έψιλον».

Από το πρόγραμμα θα ωφεληθούν το 14ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης, το 1ο και 14ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, το 14ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης, το Δημοτικό Σχολείο Δρυμού και το 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Φιλύρου.

Η επιλογή των σχολείων έγινε μέσα από ανοιχτή ψηφοφορία, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 33.000 άτομα, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και από ειδικά έντυπα, που διανεμήθηκαν σε κεντρικά σημεία στους δήμους που συμμετείχαν.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τη συνεργασία της τοπικής αυτοδιοίκησης του νομού Θεσσαλονίκης και με τη συνεργασία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, που συντονίζει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.


Σχόλια