Ιδανικό μαύρισμα για όλους

Ιδανικό μαύρισμα για όλους

Τα αντηλιακά vichy https://www.parapharmacie.gr/cat/antiiliaka-vichy έχουν αγαπηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από το αγοραστικό κοινό, επειδή κάνουν αυτό που υπόσχονται. Προσφέρουν δηλαδή υψηλή προστασία ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία και ταυτόχρονα βοηθούν στο να γίνει πραγματικότητα το όνειρο πολλών ανδρών και γυναικών, το ιδανικό μαύρισμα.

Η καινοτόμα σύνθεση που έχει το αντηλιακό σπρέι μαυρίσματος με υψηλό δείκτη προστασίας SPF 50+ της σειράς Ideal Soleil, το κάνει να ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα της κατηγορίας του. Το μυστικό του οφείλεται στη σύνθεση υψηλής προστασίας που είναι συνδεδεμένη με ένα ενυδατικό σύμπλοκο βελτιστοποίησης μαυρίσματος.

Η επιδερμίδα παραμένει μόνιμα προστατευμένη χάρη στο σύστημα φίλτρων MEXORYL SX et XL που δρα ενάντια στη UVB & UVA ακτινοβολία, αλλά ακόμη και στις μακρές UVA. Το γρήγορο μαύρισμα γίνεται πράξη χάρη σε με μία σύνθεση με 0% αυτομαυριστικούς παράγοντες, εμπλουτισμένο με ενεργοποιητές μελανίνης που είναι υπεύθυνοι για τη φυσική διαδικασία του μαυρίσματος.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ακόμη και στην επαφή με την άμμο. Έχει περάσει με επιτυχία όλους τους αυστηρούς κλινικούς και δερματολογικούς ελέγχους. Δεν περιέχει parabens, αρώματα και χημικές ουσίες που είναι επικίνδυνες για το περιβάλλον και τον ανθρώπινο οργανισμό.

Είναι η ενδεδειγμένη επιλογή για μία επιδερμίδα ενυδατωμένη, απαλή, προστατευμένη από τις ακτίνες του ήλιου και τις επιβλαβείς επιπτώσεις της UV ακτινοβολίας, για ένα ιδανικό μαύρισμα, ομοιόμορφο και λαμπερό που διαρκεί περισσότερο.Σχόλια