ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ολυμπιακέ, σοβαρέψου»

Με αφορμή τη διανομή του ηχητικού αποσπάσματος των διαλόγων στην Κ.Ε.Δ. από πλευράς Ολυμπιακού, η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξέδωσε ανακοίνωση κατά του «αιωνίου» αντιπάλου, τον οποίο παρότρυνε να αφήσει τους αθλητές να κρατήσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για μια ακόμα φορά, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει προς πάσα αρμόδια και υπεύθυνη Αρχή τη συστηματική και κατ’ εξακολούθηση παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης από την πλευρά της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Η νέα μέθοδος με την οποία προσπαθούν- θέλουμε να πιστεύουμε χωρίς αποτέλεσμα- να χειραγωγήσουν τον Τύπο και κατ’ επέκταση τον φίλαθλο κόσμο με προφανή σκοπό να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Φάληρο έχει να κάνει με την διανομή ηχητικού υλικού από την κλήρωση των διαιτητών, μέσω υπαλλήλου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, με ομαδική αποστολή mail και αποδέκτες 40 δημοσιογράφους, με τίτλο: «Απειλές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου»!

Ο κόσμος έχει κρίση κι αντιλαμβάνεται ότι η πλευρά που απειλεί είναι εκείνη του Ολυμπιακού με τον εκπρόσωπο της ομάδας, Γιώργο Σκινδήλια να επιτίθεται στον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη φράση: «Θα έπρεπε να σε έχουν ήδη μαζέψει».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ουδέποτε αμφισβήτησε τα όσα είπε στη σύσκεψη αλλά κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως αυτά μπορούν να πάρουν τη μορφή «απειλής» που προπαγανδιστικά επιδιώκει να περάσει προς τον κόσμο η πλευρά του Ολυμπιακού.

Αντιθέτως ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προέτρεψε την πλευρά του Ολυμπιακού να σταματήσει τις προσωπικές επιθέσεις όπως συνέβη στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε τον τελικό κυπέλλου Ελλάδας (όπου η ομάδα του Ολυμπιακού δεν παρέστη στην απονομή περιφρονώντας το θεσμό) αλλά και με την πρόσφατη ανακοίνωση που είχε την κατάληξη «μαζέψτε τον»!

Ο Παναθηναϊκός ακολουθεί τον απολύτως φυσιολογικό δρόμο: Η αντιπαλότητα περιορίζεται εντός των τεσσάρων γραμμών, όπως ακριβώς επιτάσσει η ιστορία του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας.

Είναι προφανής ο σκοπός τους και το έχουμε ήδη επισημάνει. Καλούμε όμως τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν σχετικά με την κατ’ εξακολούθηση διαρροή ψευδών ειδήσεων με σκοπό να φανατίσουν τον κόσμο, να δυναμιτίσουν το κλίμα και να καλύψουν τις αγωνιστικές τους αδυναμίες .

Καλούμε, τέλος, τον επίσημο Ολυμπιακό να σοβαρευτεί και να πάψει ν’ ασχολείται με επικοινωνιακά παιχνιδάκια και να στρέψει επιτέλους την προσοχή του σε θέματα ουσίας για τα οποία συστηματικά σιωπά.

Ας αφήσουν επιτέλους τους αθλητές να παίξουν μπάσκετ».

 

 


Σχόλια