Καιρός: «Καυτή» και σήμερα η ημέρα.

Καλό και ζεστό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα με πρόσκαιρες μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βορειοδυτικά ορεινά, περιμένουμε την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 29 στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 19 έως 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, στα βόρεια τμήματα ασθενείς έως μέτριοι και στα νότια τμήματα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι έως ισχυροί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στη θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου και στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πνέει με εντάσεις 7 και τοπικά 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 με 37 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

πηγή: meteo.gr
Σχόλια