Καιρός: Συνεχίζεται το κύμα καύσωνα με 35 βαθμούς!

Υψηλές θερμοκρασίες, αίθριος καιρός αλλά και ισχυροί βόρειοι άνεμοι είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα, Τρίτη, σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο της ΕΜΥ.

 

Αναλυτικά, ο καιρός σήμερα:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

 

 
Σχόλια