Κακιούζης: «Όσοι μας κυβερνούν είναι… θεωρητικά έξυπνοι»

Ο Έλληνας φόργουορντ Μιχάλης Κακιούζης βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή κι έδειξε την συμπαράστασή του προς τους εργαζόμενους του που αντιμετωπίζουν το λουκέτου της κρατικής ραδιοτηλεόρασης.

Αναλυτικά τι είπε:

«Δεν έχω μιλήσει με άλλους συναθλητές μου, αλλά κουβεντιάζω με τον κόσμο. Ακούω τις αντιδράσεις του κόσμου. Όλοι έχουν πέσει από τα σύννεφα, για τον τρόπο που έγινε. Σίγουρα ακούγεται και η γνωστή καραμέλα του καλά πάθανε, αφού φάγανε τόσα λεφτά, αλλά όλοι καταλαβαίνουν τα επικοινωνιακά κομμάτια που παίζονται. Σίγουρα είχαν γίνει λάθη στην κρατική, υπήρχαν λεφτά που κάποιοι έτρωγαν όπως ήθελαν.

Όταν η κυβέρνηση αποφασίζει κάτι τέτοιο ξαφνικά, είναι σαν να λέει πως είναι εντελώς άχρηστη και δεν μπορεί να φτιάξει έναν τομέα που νοσεί και σαν κράτος δεν μπορεί να το τακτοποιήσει και γι’ αυτό το κλείνει. Τι ελπίδα να έχει ο κόσμος μετά από αυτό; Πως θα πληρώσουν τόσοι άνθρωπο απολυμένοι τους λογαριασμούς τους σε δύο μήνες, το ενοίκιό τους, τα χαράτσια; Είναι απλή λογική. Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν θεωρητικά είναι πιο έξυπνοι, γιατί έχουν κάνει τόσες σπουδές. Θεωρητικά μόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουν αφήσει την χώρα να παραπαίει τόσο! Είμαστε μαζί σας, συνεχίστε τον αγώνα».

 

 Σχόλια