Καμίνης: Ηθικός αυτουργός της επίθεσης ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ

«Οι τραμπουκισμοί αυτοί σε βάρος ενός εκλεγμένου δημάρχου είναι απαράδεκτοι. Αφού ο κ. Μπαλασόπουλος μας μιλάει για χουντικούς, για ακροδεξιούς και χρυσαυγίτες άρα τους ξέρει. Να πάει να τους καταγγείλει» είπε ο κ. Καμίνης μιλώναςστον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Καμίνης και πρόσθεσε: «Οι ίδιοι είναι που είχαν κάνει την επίθεση στον πρόξενο στη Θεσσαλονίκη. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».

Σε άλλη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε ότι ο πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ μετέρχεται μεθόδους του παρελθόντος που έχουν χρεοκοπήσει. «Δεν θα με καταπτοήσουν. Εγώ θα το πάω μέχρι τέλους», διεμήνυσε.

Σε ό,τι αφορά τη δημοτική αστυνομία, επισήμανε ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί πρέπει να αναβαθμιστούν και να αποκτήσουν χαρακτηριστικά της ΕΛ.ΑΣ. Τόνισε ακόμη ότι πρέπει να μπει μια τάξη στους δήμους και αυτό θα γίνει μόνο με αξιολόγηση.

Επίσης σημείωσε ότι οι δημοτικοί υπάλληλοι όταν άρχισε τη θητεία του στο Δήμο ήταν συνολικά 11.700 και τώρα έχουν μείνει 8.700 μόνιμοι, συμβασιούχοι και αορίστου χρόνου, ενώ διευκρίνισε ότι και οι 1.030 δημοτικοί αστυνομικοί στην Αθήνα είναι μέσω ΑΣΕΠ.

Τέλος ο δήμαρχος επανέλαβε ότι θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το δήμο Αθηνών.Σχόλια