Καρεμπέ και Ζιντάν τα είπαν για δανεικούς

Όπως ήταν γνωστό, με αφορμή τη παρουσία του στην Ισπανία για το φιλικό παιχνίδι μεταξύ των βετεράνων της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους τη περασμένη Κυριακή, ο Κριστιάν Καρεμπέ είχε μία σειρά από επαφές για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ολυμπιακού. Με άρθρο της σήμερα η μαδριλένικη «As» επιβεβαιώνει ότι ο σύμβουλος του Ολυμπιακού συναντήθηκε με τον πολύ καλό του φίλο, Ζινεντίν Ζιντάν ο οποίος έχει αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και ψάχνει στην αγορά για καλές αλλά και φθηνές λύσεις. Ο Καρεμπέ φέρεται να ρώτησε τον Ζιντάν για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν σε αυτή λόγω ηλικίας. Αναφορά γίνεται στα ονόματα των Ματέος (ο 25χρονος πρώην σέντερ μπακ της ΑΕΚ), Τομάς Μεχίας (24χρονος τερματοφύλακας) και Κασάδο (23χρονος αριστερός μπακ – υπάρχει ενδιαφέρον από Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντσελίγκα).

Τους Καρεμπέ και Ζιντάν συνδέει από παλιά μια στενή φιλία και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ξεκαθαριστεί ακόμα οι αρμοδιότητες του Ζιντάν στη Ρεάλ (ακούγεται ακόμα και για το πόστο του προπονητή), ο Καρεμπέ γνωρίζει ότι ο φίλος του θα έχει σημαντική επιρροή και θέλησε να τον ενημερώσει για το ενδιαφέρον και τις κινήσεις του Ολυμπιακού.

Το δημοσίευμα ουσιαστικά αποτελεί αναπαραγωγή πληροφοριών από την Ελλάδα όμως το γεγονός ότι παίζει ψηλά σήμερα στο ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει ότι οι Ισπανοί δίνουν βάση και υπολογίζουν τον Ολυμπιακό και βέβαια σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει η παρουσία του Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος παραμένει ιδαίτερα αγαπητός στις τάξεις της Ρεάλ.

 

 


Σχόλια