Κατέστρεψαν το αυτοκίνητο βουλευτή της Χρυσής Αυγής‏

Γυαλιά καρφιά έκαναν το αυτοκίνητο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κορινθίας Στάθη Μπούκουρα χθες βράδυ στην Κόρινθο άγνωστοι που συμμετείχαν στα εκτεταμένα επεισόδια έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Το πολυτελές VOLVO υπέστη σοβαρές ζημιές και ο Βουλευτής σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε έξαλλη κατάσταση και έλεγε ότι «δεν θα μείνω με σταυρωμένα τα χέρια μετά από αυτήν την επίθεση των αντιεξουσιαστών».

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει

Σήμερα (6-7-2013) και ώρα 19:20′, στην Κόρινθο Κορινθίας, είκοσι περίπου άτομα, κρατώντας ρόπαλα και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κράνη και κουκούλες, μετέβησαν εξωτερικά των γραφείων πολιτικού κόμματος, όπου στους εσωτερικούς χώρους βρισκόταν σε εξέλιξη προγραμματισμένη συγκέντρωση.

Ομάδα από τα άτομα αυτά, στο πεζοδρόμιο έξω από τα γραφεία, επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν ημεδαπό, ο οποίος παραμένει για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Από το εσωτερικό των γραφείων και ιδίως από το δεύτερο και τρίτο όροφο, πετάχτηκαν κομμάτια μαρμάρων προς τους συγκεντρωθέντες εξωτερικά, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε (5) συνολικά σταθμευμένα οχήματα και να τραυματιστεί ελαφρά ένας ημεδαπός.

 

Οι αστυνομικές δυνάμεις διενήργησαν προσαγωγές ατόμων, τα οποία εξετάζονται, ως προς την εμπλοκή τους στα παραπάνω περιστατικά. Μέχρι στιγμής, από τους προσαχθέντες έχει συλληφθεί ένας 27χρονος ημεδαπός, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στα επεισόδια.

 

 


Σχόλια