Κατατέθηκε πρόταση για επαναλειτουργία του ALTER

Γραπτή πρόταση για την επαναλειτουργία του ALTER κατέθεσε στην ΕΣΗΕΑ ο δικηγόρος του Γιώργου Κουρή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Σύμφωνα με την πρόταση, στο κανάλι θα απασχολούνται 300 εργαζόμενοι και θα δίνονται μισθοί έως 800 ευρώ μεικτά.

Θα δοθούν, σύμφωνα με το zappit, 2.000.000 ευρώ πριν την έναρξη λειτουργίας του καναλιού σε 450 εργαζομένους, ενώ παραμένει άγνωστο το bonus από το παραπάνω ποσό που θα αφορά στους 150 που θα αποχωρήσουν. Οι μισθοί, τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις θα δίνονται από τα έσοδα του καναλιού. Αναμένεται η απάντηση των εργαζομένων στη συγκεκριμένη πρόταση, μετά από γενική συνέλευση που θα πραγματοποιήσουν σε συνεργασία με τα σωματεία τους.

E-mail εργαζομένου ALTER στο http://pressarismenos.blogspot.com

Η σημερινή συνέλευση εργαζομένων του Alter, για μια φορά ακόμη, αποδεικνύει, πόσο ανάξιοι είμαστε σα λαός, να διεκδικήσουμε, το αυτονόητο: Δικαίωμα στη ζωή.

Πόσο ασήμαντοι είμαστε μπροστά στη λαίλαπα ενός λαμογίστικου, και δολοφονικού καθεστώτος….

…Μοιρασμένοι και κακόμοιροι, υποταγμένοι στις θελήσεις αχρείων εργοδοτών, που έχουν τη στήριξη των κυβερνήσεων, και της … δικαιοσύνης.

Ξεχωριστές συνελεύσεις. Με τους δημοσιογράφους στην ΕΣΗΕΑ, και τους τεχνικούς και διοικητικούς στο οίκημα του καναλιού. Με τα πρώην τσιράκια των μεγαλομέτοχων ή των πρόθυμα υποταγμένων, να θυμηθούν, τώρα στα πίσω, τα δικαιώματά τους. Με τους μεγάλους αγωνιστές να φουσκώνουν τα φτερά, και να απαιτούν, να πληρωθεί έξτρα ο αγώνας τους, με βρισιές και κοκορομαχίες, σε βάρος των υπολοίπων. Με μπάτσους του αγώνα, αγώνας δεν υφίσταται. Με χωρισμένα τσανάκια, τίποτα δε διεκδικείται. Με σιωπές, κι από πίσω λόγια άπειρα, τίποτα δε γίνεται. Με μυστικές συνευρέσεις παιχνίδια χαμένα.

Κι έγιναν πολλές από δαύτες στο παρελθόν. Χίλια τα λάθη, απ’ την πλευρά των εργαζομένων. Χίλια τα λάθη των συνδικαλιστών. Παραδοχή; Δεν είδα καμιά. Μόνο βαβούρα και κακομοιριά.

Δεν ξέρω τι σατανικά σχέδια έχει ο Κουρής, που θέλει να ρίχνει ευθύνες στο χοντρό φυλακισμένο συνεταιράκι του Γιαννίκο. Σίγουρα, έχει τα σχέδιά του, μιας κι όπως ακούστηκε, πως το νέο Alter, θα έχει αντιμνημονιακό πρόσωπο. Δηλαδή, θέλει το αλισβερίσι με αξιωματική αντιπολίτευση. Πολιτικά παιχνιδάκια, κονέ περίεργα, συναντήσεις με υπουργούς, ο Κουρής….! Μωρέ, πρώτα πεθαίνει ο άνθρωπος κι ύστερα φεύγει το χούι του.

Κι ας κάνει ό, τι γουστάρει αυτός. Ας κάνει ό,τι γουστάρει κι ο κάθε μέγιστος. Μα ο λαός; Όχλος ακόμη. Δυστυχώς. Ένας όχλος που σφάζεται για μια καρέκλα, για ένα ευρώ, για μια βολή.

Στημένα παιχνίδια σε ώρες κενές… Ντροπή στους συντελούντες όχλους! Ντροπή σου σκυμμένε λαέ! Διαίρει και βασίλευε, και δόξα το θεό. Άντε Καληνύχτα σε όλους μας! Καλές εκλογές!
Σχόλια