Κεφαλογιάννης σε εργαζομένους της ΕΡΤ: «Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε»

«Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος βρέθηκε στον περιφερειακό σταθμό της ΕΡΑ στην Τρίπολη, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους και εξήγγειλε ότι η νέα ΝΕΤ θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα με 700 εργαζόμενους και ο ραδιοσταθμός της με 300.

«Αν θέλετε να λέτε τα δικά σας εγώ δεν το δέχομαι. Να είστε σεμνοί και ταπεινοί όταν μου μιλάτε», είπε χαρακτηριστικά ο Μ. Κεφαλογιάννης, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος απευθυνόμενος στους εργαζόμενους της ΕΡΑ δεν δίστασε να πει: «Δεν κάνατε τα ίδια όταν έπεφτε μαύρο σε ιδιωτικά κανάλια».

Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, απέφυγε να δώσει εξηγήσεις για την «κομματοκρατία» και τις παχυλά αμειβόμενες προσλήψεις, που έχουν γίνει κατά καιρούς από τα δυο κόμματα εξουσίας.

Υπερασπίστηκε την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου λέγοντας ότι «το πρόβλημα στην ΕΡΤ δεν είναι το υψηλό κόστος εργασίας. Είναι τα συνδικάτα» και πρόσθεσε: «Είμαστε υπέρ των εργαζομένων, αλλά όχι των αριστερόστροφων αγκυλώσεων». Επίσης, ο Μ. Κεφαλογιάννης είπε: «Στην ΕΡΤ δεν υπάρχει κομματοκρατία. Υπήρχαν κακομαθημένοι εργαζόμενοι και υπήρχε και η μονοκρατορία της ΕΡΤ».

Επικαλέστηκε, μάλιστα, το παράδειγμα του BBC για να «δικαιολογήσει» του χειρισμούς του Μαξίμου λέγοντας πως «και το BBC μπήκε σε πρόγραμμα αναδιάρθρωσης έδιωξε τους μισούς και τώρα είναι το πρώτο».

 
Σχόλια