Κωπηλασία: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αλεξίδης

Νέο σοκ για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού λίγες μόλις ημέρες μετά τον χαμό του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη, από την ίδια ασθένεια (οξεία λευχαιμία) έφυγε από τη ζωή και ο Στρατής Αλεξίδης.

Ο άτυχος αθλητής είχε μετάσχει σε αρκετές διοργανώσεις με το εθνόσημο, ενώ από το 2009 είχε αρχίσει να ασχολείται με την προπονητική. Τους τελευταίους μήνες νοσηλεύονταν στη Νορβηγία γενέτειρα της μητέρας του.

H ανακοίνωση της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας: «Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό του αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλληπτήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του.

 


Σχόλια