Κύπρος: Οικογενειακή τραγωδία με θύμα μια μητέρα

Από ένα λάθος έχασε τη ζωή της μια 43χρονη γυναίκα από τη Λάρνακα της Κύπρου, όταν ο 15χρονος γιος της την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμο Χρήστο Ανδρέου, η 43χρονη γυναίκα βρισκόταν στο εξοχικό της στο χωριό Λάγεια με τρία από τα πέντε παιδιά της, όταν ο 15χρονος γιος της κρατούσε το φλόμπερ και το περιεργαζόταν.

Ο ανήλικος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου, νομίζοντας ότι το όπλο δεν ήταν οπλισμένο, το γύρισε προς το κεφάλι της μητέρας του και τράβηξε τη σκανδάλη, με αποτέλεσμα να την σκοτώσει.

Σε κατάσταση πανικού τα δύο αδέλφια του 15χρονου, 25 και 11 ετών, έτρεξαν στο χωριό και ενημέρωσαν τον κοινοτάρχη, ο οποίος έσπευσε στο εξοχικό. Στο σημείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων, ενώ αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Ο 15χρονος, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε από τον αδερφό του στο σπίτι τους στη Λεμεσό, όπου μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας, η οποία διερευνά σε ποιον ανήκει το κυνηγετικό όπλο και πώς βρέθηκε στην κατοχή τού 15χρονου.

 
Σχόλια