Λάκης Γαβαλάς: «Θέλω έναν μεγάλο έρωτα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα ‘Εθνος της Κυριακής παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς λίγες μόλις ημέρες μετά την αποφυλάκηση του από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατούνται για έναν χρόνο με τις κατηγορίες για οφειλές προς το δημόσιο.

Μεταξύ άλλων ο εκκεντρικός σχεδιαστής και επιχειρηματίες, μίλησε για τη θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα.

Ο ίδιος δήλωσε στο Έθνος της Κυριακής: 

«Υπάρχει έρωτας στη ζωή μου, αλλά δεν είναι αυτός που με κρατάει όρθιο. Δεν έχω απογειωθεί ποτέ από έρωτα. Δεν έχω βρει ακόμη σε όλη τη ζωή μου έρωτα που να με κάνει να κυλιέμαι στα πατώματα. Αυτό θέλω να ζήσω πριν φύγω.
Τώρα είπα όμως ότι θα αφοσιωθώ πιο πολύ στον εαυτό μου και μπορεί να τον βρω. Στερήθηκα τις χαρές του, λόγω της ακατάπαυστης δουλειάς. Τρεις-τέσσερις σχέσεις έχω κάνει όλες κι όλες. Θέλω να κλείσω τη ζωή μου με έναν μεγάλο έρωτα. Από εδώ και πέρα θέλω να ερωτευθώ και να πέσω στα πατώματα. Στη φυλακή, είχα δύο άτομα τα οποία ήταν ερωτευμένα μαζί μου, έτσι δήλωναν από γράμματα που μου έστελναν. Πίστεψέ με όμως, οτιδήποτε τέτοιο είναι πολύ γλυκό όταν είσαι στη φυλακή. Το έχεις και ανάγκη».
Σχόλια