Λαμία: Τραυμάτισε ντελιβερά και τον εγκατέλειψε

Το τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 10:00΄ χθες βράδυ στη διασταύρωση της Ξηριώτισσας.

Ο νεαρός ντελιβεράς, από πιτσαρία της Λαμίας, κινούταν από Λαμία προς Νέα Μαγνησία και σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών πέρασε κανονικά με πράσινο το φανάρι της Ξηριώτισσας.

Δυστυχώς όμως, ένας νεαρός Ρομά με αυτοκίνητο μάρκας Hyundai, που κατέβαινε από Δομοκό προς την ΠΕΛ, πέρασε με κόκκινο και τον χτύπησε.

Μετά την σύγκρουση ο οδηγός του ανθρακί Hyundai ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας το θύμα του στην άσφαλτο.

Ο άτυχος ντελιβεράς διακομίσθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λαμίας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η τροχαία Λαμίας από την πρώτη στιγμή είχε στη διάθεσή της τα στοιχεία του αυτοκινήτου, που παραβίασε το κόκκινο και τραυμάτισε τον ντελιβερά, άρχισε τις αναζητήσεις και λίγο αργότερα εντόπισε το Hyundai, εγκαταλειμμένο στη γέφυρα, πριν από το Κόμμα Λαμίας.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο, ενώ οι συγγενείς του νεαρού ρομά δήλωσαν στην τροχαία ότι ο ίδιος σε λίγη ώρα θα εμφανιστεί αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Ο ίδιος όμως μέχρι και αυτήν την ώρα δεν έχει εμφανιστεί και αναζητείται.

 

Πηγή: lamiareport.grΣχόλια