Λούτσος – γίγας για τον Πούτιν! (Video)

Άλλο ένα ταλέντο του αποκάλυψε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σε ταξίδι του με τον Ρώσο πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μεντεβέντεφ, στην Τούβα της Σιβηρίας, ψάρεψε έναν λούτσο βάρους 21 κιλών.

Στο ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης ο Ρώσος πρόεδρος εμφανίζεται να γελάει, εμφανώς εντυπωσιασμένος από το μέγεθος του ψαριού. Αφού κατάφερε, μάλιστα, να βγάλει το μεγάλο ψάρι από τη θάλασσα, ο Πούτιν τον πήρε αγκαλιά και πόζαρε με το θήραμά του για τις κάμερες.

Από την πλευρά του ο Μεντβέντεφ που μάλλον δεν φάνηκε τόσο τυχερός στο ψάρεμα και για αυτό προτίμησε να ψυχαγωγηθεί φωτογραφίζοντας το τοπίο.

Σε φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Κρεμλίνο –χωρίς να διευκρινίζεται εάν είναι μεταξύ αυτών που τραβήχτηκαν από τον Μεντβέντεφ– εικονίζεται ο Πούτιν, γυμνός από τη μέση και πάνω, να ψαρεύει, φορώντας γυαλιά ηλίου.

Σύμφωνα με παρατηρητές, οι εικόνες που μεταδόθηκαν από την εκδρομή των δύο ισχυρών ανδρών της Ρωσίας είχαν ως στόχο να αποδείξουν ότι οι δεσμοί τους παραμένουν ακόμη πολύ στενοί, διαψεύδοντας τις φήμες που κάνουν λόγο για εντάσεις στη σχέση τους.
Σχόλια