Λ. Γρηγοράκος: Δεν μπορούμε πια να πάμε σε οριζόντια μέτρα

Στον Real FM 97,8 μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αντικείμενο της σύσκεψης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Μεταρρύθμισης.

«Με εισήγηση του κ. Μητσοτάκη και την συμβολή όλων των υπουργών που πήραν τον λόγο αποφασίστηκε την επόμενη εβδομάδα να συνέλθουν οι γενικοί γραμματείς με τον γενικό γραμματέα αρμόδιο για τον συντονισμό της κυβέρνησης κ. Βαρτζόπουλο και να τελειώσουν το θέμα της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας», είπε ο κ. Γρηγοράκος.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών είπε ότι δεν θα υπάρξουν οριζόντιες επιλογές και τόνισε πως οι μετακινήσεις και οι διαθεσιμότητες θα αφορούν σε όλα τα υπουργεία. «Αυτό που τελικά πέρασε σε αυτή τη μεγάλη πολιτική σύσκεψη με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο ήταν ότι δεν μπορούμε πια να πάμε σε οριζόντια μέτρα. Είναι λάθος. Ο,τι έγινε-έγινε. Η κοινωνία δεν αντέχει άλλο. Και είναι άδικα αυτά τα οριζόντια μέτρα. Θα πάμε σε πιο αντικειμενικά κριτήρια κινητικότητας. Δεν μιλήσαμε για απολύσεις. Δεν υπάρχουν απολύσεις. Μιλήσαμε μόνο για κινητικότητα και διαθεσιμότητα».


Σχόλια