Μαιευτήρας ασελγούσε στην 15χρονη ανηψιά του!

Ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη πως γνωστός μαιευτήρας ο οποίος εργάζεται σε ένα από τα μεγαλύτερα μαιευτήρια της χώρας κατηγορείται πως ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της 15χρονης ανιψιάς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» και με τα όσα αποκάλυψε η ίδια η μητέρα της 15χρονης και αδερφή του δράστη, ο διεστραμμένος μαιευτήρας άρχισε και έναν χρόνο να ασελγεί πάνω στην ανήλικη ανιψιά του, όταν η μητέρα της 15χρονης απουσίαζε αρκετά συχνά εκτός Αθηνών.

Ο 44χρονος γιατρός, ανέλαβε να προσέχει την 15χρονη ανιψιά του, ωστόσο αποφάσισε να εφαρμόσει τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω της, ασελγόντας εις βάρος της τουλάχιστον τρεις φορές.

Πριν από περίπου δέκα ημέρες, η 15χρονη παρά τις απειλές του θείου της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε στην μητέρα της, η οποία κατήγγειλε αμέσως το περιστατικό στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, για ασέλγεια εις βάρος συγγενικού προσώπου κατ εξακολούθηση, για αιμομιξία και αποπλάνηση ανηλίκου. Μάλιστα μετά από έρευνα, το DNA του 44χρονου ανιχνεύθηκε σε ένα σεντόνι και στο αγαπημένο αρκουδάκι της 15χρονης.

Ο ίδιος πάντως, ισχυρίστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών πως ό, τι έκανε έγινε με την συγκατάθεση της μικρής ανήλικης ανιψιάς του.

 

 


Σχόλια