«Ποτέ στη Zωή μου κανείς δεν με έχει πει γελοίο, επίορκο και ελεεινό»

Για τα χθεσινά «ρεζιλίκια» που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της προανακριτικής μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Αναφερόμενος στην απόφαση του προεδρείου να καλέσει τα μέλη της επιτροπής να αποφανθούν για το κείμενο του πορίσματος και στην ένταση που ακολούθησε, ο κ.Μαρκογιαννάκης επέρριψε ευθύνες στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, παραπέμποντας όλους στα πρακτικά.

«Δεν θέλησαν να συζητήσουν οι άνθρωποι, δεν ξέρουν τη διαδικασία. Δε φτάνει που δεν ξέρουν, δεν ρώτησαν κιόλας» πρόσθεσε.

Ερωτώμενος για το αν μετά από όλη αυτή τη διαδικασία θα μπουν τελικά κάποια χρήματα στα δημόσια ταμεία, ο κ.Μαρκογιαννάκης είπε χαρακτηριστικά: «ρωτήστε το ΣΔΟΕ όχι εμένα. Εγώ είχα συγκεκριμένη αποστολή, αυτό έκανα και αυτό έπρεπε να κάνω»

«Στην προανακριτική κουβάλησα τη φήμη μου. Ποτέ στη ζωή μου κανείς δεν με έχει πει γελοίο, επίορκο και ελεεινό. Αυτές οι εκφράσεις προσβάλλουν το κοινοβούλιο» είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σχολιάζοντας τα παρατράγουδα και τους διαλόγους της ντροπής μεταξύ των μελών της προανακριτικής επιτροπής, η οποία διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες για τη λίστα Λαγκαρντ.

 

Κι όμως η Ζωή …. του χει σούρει πολλά!!! Μιλάμε φυσικά για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζ.Κωνσταντοπούλου, με την οποία αρκετές φορές έχει σφαχτεί στην αίθουσα της προανακριτικής !!!

 

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1.

 

πηγή: star.grΣχόλια