Μαρτίνο στην Μπαρτσελόνα με τις… ευλογίες του Μέσι!

Πολύ σύντομα αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή για την Μπαρτσελόνα καθώς όπως αναφέρουν τα ισπανικά ρεπορτάζ, ο Αντόνιο Θουμπιθαρέτα, αθλητικός διευθυντής της ομάδας, θα αναχωρήσει απόψε για Αργεντινή όπου και θα έχει συνάντηση με τον Χεράρδο Μαρτίνο. Ο πρώην πλέον τεχνικός της Νιούελς, είναι η περίπτωση που έχει προκριθεί για τον πάγκο των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με την «Marca», η διοίκηση της Μπαρτσελόνα κατέληξε στον Μαρτίνο για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι οι ομάδες του παίζουν καλό επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα προσέχουν ιδιαίτερα και την άμυνά τους και ο δεύτερος είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι εκτιμά ιδιαίτερα τον συμπατριώτη του και έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την προπονητική του αξία.

Και επειδή… δεδομένα η γνώμη του Μέσι μετράει στην ομάδα αυτή, είναι πιθανό να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση της διοίκησης για τον Μαρτίνο.
Πάντως, φαίνεται ότι ο πάγκος των «μπλαουγκράνα» θα βρει νέο τεχνικό σύντομα αφού η διοίκηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να μείνει η ομάδα «πίσω» εν όψει της νέας σεζόν.


Σχόλια