Μεθυσμένος ξενοδόχος κτύπησε 8χρονο παιδί!

Έρευνες στην περιοχή Καντούνι της Καλύμνου αλλά και σε ολόκληρο το νησί κάνει η τοπική Αστυνομία για να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη ενός ξενοδοχείου που, εμφανώς μεθυσμένος, ξέσπασε την οργή του σε ένα 8χρονο παιδί χτυπώντας το στο πρόσωπο!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια της μητέρας του παιδιού, που μάλιστα υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού! Η γυναίκα ζήτησε αμέσως εξηγήσεις για την συμπεριφορά του ξενοδόχου, ο οποίος όμως της επιτέθηκε φραστικά καθώς δεν μπορούσε νε ελέγξει τα λόγια και τις πράξεις του! Άλλωστε, δεν είχε διστάσει να χτυπήσει το παιδί επειδή διαμαρτυρήθηκε για τις σφήκες που υπήρχαν στον χώρο!

Η βίαιη συμπεριφορά του μεθυσμένου ιδιοκτήτη έκανε πολλούς από τους τουρίστες που είδαν τι συνέβη να πάρουν τις αποσκευές τους και να φύγουν από το ξενοδοχείο. Ο ίδιος, ωστόσο, έσπευσε να εξαφανιστεί για να αποφύγει τη σύλληψή του και αναζητείται. Η αστυνομικός μητέρα τον άφησε να φύγει, καθώς προτεραιότητά της ήταν να μεταφέρει το παιδί της στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στα εμφανή σημάδια του ξυλοδαρμού.Σχόλια