Με τυρί και παξιμάδια οι κτηνοτρόφοι των Ανωγείων στην ΕΡΑ!

Για 4η ημέρα παραμένουν στις εγκαταστάσεις της ΕΡΑ Ηρακλείου οι εργαζόμενοι και εκπέμπουν ζωντανό πρόγραμμα, χωρίς διακοπή.

Από το πρωί της Τετάρτης, μέχρι και σήμερα εκατοντάδες πολίτες έχουν περάσει από τα στούντιο και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στο κλείσιμο εν μία νυκτί της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και παράλληλα τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων.

Το απόγευμα κτηνοτρόφοι από το Σύλλογο των Ανωγείων αναμένεται να βρεθούν στην ΕΡΑ με τυριά, ελιές και παξιμάδια, τα οποία θα προσφέρουν στους εργαζόμενους, για να έχουν να …τρατάρουν τους πολλούς επισκέπτες. Ανάλογη «επίσκεψη» θα κάνουν και οι αρτοποιοί του Ηρακλείου ενώ και άλλοι φορείς και ιδιώτες έχουν εκφράσει την επιθυμία να κινηθούν αναλόγως.

Και θεατρικά δρώμενα…

Η θεατρική ομάδα «Τσίλιες» θα παρουσιάσει στις 15.00, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΑ, αποσπάσματα από το έργο «Μπρεχτ και Χίτλερ» του Μάριου Πλωρίτη, σε σκηνοθεσία Πέτρου Μαυροματίδη.

Χωρίς διακοπή το πρόγραμμα της ΕΡΑ

Η μετάδοση του προγράμματος της ΕΡΑ Ηρακλείου γίνεται μέσα από τους 105,6 FM και από τους 105,4 με τη βοήθεια του πομπού του ΤΕΙ Κρήτης ενώ και στο διαδίκτυο, στη διεύθυνση: fm1.teicrete.gr

Το τηλέφωνο στο οποίο μπορούν οι πολίτες να καλούν είναι το 2818104177

πηγή: creatalive.gr

 Σχόλια