Μοντέστο: «Ήταν δύσκολο να φύγω από τον ΟΣΦΠ»

Με βαριά καρδιά έφυγε από τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά Μοντέστο, όπως δήλωσε κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μπαστιά μαζί με έναν άλλο πρώην «ερυθρόλευκο», τον Ντρίσα Ντιακιτέ.

«Ανυπομονώ να ξαναμπώ στην ομάδα. Θέλω να παίξω και να το απολαύσω. Πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς μου. Θα μπορούσα να μείνω στην Ελλάδα, όπου αισθανόμουν πολύ καλά. Ήταν δύσκολο να φύγω, γιατί αυτή ο Ολυμπιακός μού έδωσε πολλά και τη δυνατότητα να συνεχίσω την καριέρα μου σε υψηλό επίπεδο. Όμως ανέκαθεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα και χάρη στη διοίκηση και τον προπονητή της Μπαστιά, αυτό έγινε πραγματικότητα», δήλωσε ο Κορσικανός μεσοαμυντικός.

«Είναι δύσκολη η παραμονή στη Ligue 1 ειδικά για μια ομάδα σαν την Μπαστιά. Βλέπω τεράστιες αλλαγές στο σύλλογο. Το γήπεδο είναι σχεδόν έτοιμο, το προπονητικό κέντρο είναι υπό κατασκευή και υπάρχει ενθουσιασμός γύρω από την ομάδα», πρόσθεσε.

Όσο για τον Ντρίσα Ντιακιτέ, δεν είχε το ίδιο ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μοντέστο, λόγω του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής του. «Παραλίγο να έρθω εδώ τον Ιανουάριο. Όμως μείναμε σε επαφή και η μεταγραφή έγινε γρήγορα. Χαίρομαι που είμαι στην Μπαστιά και ελπίζω να πετύχουμε όμορφα πράγματα. Ο περασμένος χρόνος ήταν δύσκολος για μένα», ανέφερε ο Γάλλος αμυντικός.


Σχόλια