Μπάγεβιτς: «Νέα εποχή με Μελισσανίδη»

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέστρεψε στην ΑΕΚ και για πρώτη φορά μίλησε για τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το πώς θα αλλάξουν τα πράγματα. Ο 65χρονος Βόσνιος πρώην προπονητής της Ένωσης είναι, ως γνωστόν, επιστήθιος φίλος του «Τίγρη» από την πρώτη τους συνεργασία τη δεκαετία του ΄90 και δεν κρύβει -μιλώντας στη Real News- τον ενθουσιασμό του για αυτό το νέο ξεκίνημα, τονίζοντας βέβαια ότι τώρα είναι η ώρα για δουλειά από όλους!

«Ο Δημήτρης (σ.σ. Μελισσανίδης) έκανε αυτό που έπρεπε, όμως τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, έργα απαιτούνται, σκληρή προσπάθεια καθημερινά και αφοσίωση από όλους μας. Η ΑΕΚ γυρίζει σελίδα, αρχίζει μια νέα, μια άλλη εποχή και σκοπός όλων εκείνων που θα παλέψουν γι’ αυτήν θα πρέπει να είναι να την ξαναφέρουμε ψηλά, εκεί που της αξίζει. Γιατί δεν της ταιριάζουν ούτε η Γ’ Εθνική, ούτε τα χαμηλά. Και γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί όσο πιο γρήγορα γίνεται να τελειώσει η περιπέτεια με τις μικρότερες κατηγορίες. Η ΑΕΚ είναι ιστορία, ιδέα και πρέπει πάντα να παίρνει τίτλους. Για μένα δεν θέλω να πω κάτι, απλά είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως και όσο μπορώ, αυτό μόνο, τίποτε άλλο», είπε ο Μπάγεβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Εκεί την γνώρισα την ομάδα, εκεί και θέλω να την ξαναδώ, εννοείται αυτό. Ασφαλώς το γήπεδο είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, δίνει μεγάλη δύναμη στους ποδοσφαιριστές με τον κόσμο στο πλευρό τους και πιστεύω ότι σύντομα η ΑΕΚ θα ξαναμπεί στο σπίτι της. Αλλά, όπως είπα και πριν, τώρα μετράνε όχι οι πολλές κουβέντες και οι ευχές, αλλά οι πράξεις και τα αποτελέσματα. Μας περιμένουν δουλειά και προσεκτικά, σοβαρά βήματα. Δεν θέλω να μιλάω για το παρελθόν. Το παρόν και, κυρίως, το μέλλον είναι προτεραιότητα, αυτά έχουν ουσία και σημασία, όχι τα παλιά».

 


Σχόλια