Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος

Έτοιμος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού φέρεται να συμφώνησε να έχει στενή συνεργασία με τον πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρο.

Αυτό αναφέρει το δημοσίευμα του flynews.gr, στο οποίο επισημαίνεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ βρέθηκε στην πόλη της Πελοποννήσου και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία, Δημήτρη Νικόλαρου.

Εκεί λοιπόν με τη παρουσία άλλων παραγόντων αλλά και του Δημάρχου Σπάρτης κ. Αργειτάκου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ΑΕ Σπάρτης από τον κ. Γιαννακόπουλο. Τελικά αφού τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας η συμφωνία επετεύχθη.

Στα πρώτα κιόλας λόγια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέστησε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης από τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Super League.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY FM 89.7 & flynews.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στο Δ. Νικόλαρο, ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος και το… δεξί του χέρι στην ομάδα τουλάχιστον τη πρώτη χρονιά, να ξεκινήσει από αύριο τον σχεδιασμό της ομάδας.

Πολύ κοντά σε συμφωνία να αναλάβει προπονητής της ΑΕ Σπάρτης βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ρασιάς. Μάλιστα οι συζητήσεις ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Σπάρτης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα πολιτιστικά δρώμενα, το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο αλλά και για άλλες δραστηριότητες.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς τις θαλάσσιες περιοχές του Νομού και μάλιστα του πρότειναν και είδε συγκεκριμένα οικόπεδα καθώς ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξοχική κατοικία στην περιοχή.Σχόλια