Μπεργκ: «Νέο ξεκίνημα για ΠΑΟ και μένα»

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει, όπως και ο Παναθηναϊκός, ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του ανέφερε πως δεν πτοήθηκε από τα οικονομικά προβλήματα του «τριφυλλιού» και δήλωσε σίγουρος για την επιλογή του.

Αναλυτικά ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για:

-την επιλογή του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα και το ίδιο αισθάνομαι πως κάνω κι εγώ. Θα είναι μία καλή αρχή για μένα. Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν άσχημα για μένα, εν μέρει λόγω τραυματισμών».

-τα προβλήματα του συλλόγου: «Πριν υπογράψω μίλησα με τους Μπιέρσμιρ, Νίλσον και Αντόνσον, που είχαν παίξει στον Παναθηναϊκό. Όλοι τους μου μίλησαν θετικά. Μου ανέφεραν, ωστόσο, και τα προβλήματα που είχαν στο να πάρουν τα χρήματά τους. Ο σύλλογος προσπαθεί να χτίσει κάτι καινούριο για να λύσει τα προβλήματα αυτά και δεν ξέρεις πώς θα είναι τα πράγματα. Όμως νιώθω καλά, το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό».

-την παρουσία του Μπαϊράμι στην ομάδα: «Είναι καλό να έχεις έναν συμπατριώτη σου στην ομάδα και ειδικά να έχω δίπλα μου έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που ξέρει ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Όμως η παρουσία του Εμίρ δεν ήταν καθοριστική για να επιλέξω τον Παναθηναϊκό. Απλώς ήταν ένας επιπλέον λόγος για να πω το ναι».

-το ελληνικό πρωτάθλημα: «Χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού για το ολλανδικό πρωτάθλημα, έχω παίξει εκεί και ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Ήθελα ένα νέο ξεκίνημα. Πιστεύω πως μπορώ να τα καταφέρω στην Ελλάδα, όπως θα μπορούσα να το κάνω οπουδήποτε αλλού».

-την αγωνιστική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του: «Μπορώ να ακολουθήσω τις περισσότερες ασκήσεις, αλλά ακόμη δεν είμαι απολύτως καλά. Έχω καιρό να κάνω ένα πλήρες πρόγραμμα προπόνησης. Ελπίζω να μην υπάρχουν προβλήματα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

-τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του: «Είναι το δεύτερο παιδί μας. Είναι πολύ όμορφα. Πρώτα η μεταγραφή και μετά αυτό. Πετάω στα σύννεφα».


Σχόλια