Μυστική παραλαβή Apple TVs φτάνει στην Αμερική

Με όλο τον χαμό που γίνεται σχετικά με την παρουσίαση και κυκλοφορία των νέων iPhone και iPad δεν θα αποτελούσε έκπληξη αν η Apple πέρασε κάτω από το ραντάρ μια αναβάθμιση στο Apple TV της.

Η Apple έχει την τάση να αναβαθμίζει την συσκευή με νέους επεξεργαστές όταν έχουμε την παρουσίαση ενός νέου iPhone ή iPad. Στην περίπτωση μας έχουμε τον A6 επεξεργαστή. Η εταιρεία φαίνεται να εργάζεται πάνω στο Apple TV τους τελευταίους μήνες έχοντας κάνει διαθέσιμα μια σειρά από νέα κανάλια με αποτέλεσμα το  «φρεσκάρισμα» της με ένα καλύτερο επεξεργαστή το λιγότερο να θεωρείτε δεδομένο.

Σύμφωνα λοιπόν με μια αναφορά του Panjiva η Apple έχει εκδώσει 3 μεγάλα τιμολόγια για την παραλαβή μεγάλων container με την ονομασία «set top boxes».

Τα container είναι διαφορετικών μεγεθών ζυγίζοντας μεταξύ 7 και 8 τόνων. Αν υπολογίσουμε πως το Apple TV ζυγίζει οριακά το 1 pound τότε μιλάμε για μια αποστολή 90.000 νέων Apple TV.

Ίσως λοιπόν πολύ σύντομα δούμε και ένα αναβαθμισμένο Apple TV ειδικά μιας και η τελευταία αναβάθμιση του πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2012.


Σχόλια