Νέες ανατριχιαστικές μαρτυρίες εναντίον μελών της Χ.Α.

Δεκάδες νέες καταθέσεις από μάρτυρες διαφόρων περιστατικών ου καταλογίζονται σε χρυσαυγίτες βρίσκονται στην κατοχή των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή».

Οι πιο σοκαριστικές είναι αυτές για την υπόθεση του 17χρονου μαθητή ο οποίος δέχτηκε τριπλό χτύπημα με μαχαίρι από «χρυσαυγίτες» , όπως καταγγέλλει, γιατί έγραψε «ΑΝΤΙΦΑ» στο θρανίο συμμαθήτριάς του, η οποία -κατά τους μάρτυρες- διατηρούσε σχέση με τον εν λόγω υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του μαθητή-θύματος, ο οποίος καταθέτει: «Μέσα από τα γραπτά μηνύματα που αντάλλασσαν ο δράστης, η κοπέλα του και άλλα πρόσωπα φαίνεται ξεκάθαρα ότι σχεδίαζαν την συγκεκριμένη επίθεση. Μάλιστα η επίθεση είχε σχεδιαστεί μια εβδομάδα νωρίτερα».

Το «χτύπημα» φαίνεται από τα στοιχεία της δικογραφίας ότι ήταν προμελετημένο. Κι αυτό γιατί έχουν καταγραφεί τα μηνύματα (sms) μεταξύ του φερόμενου ως δράστη και της κοπέλας:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ

Δράστης: Η δουλειά πρέπει να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται

Κοπέλα: Το ξέρω. Δεν αντέχω κι εγώ άλλο.

Δρ: Σε πειράζει αυτός καθόλου;

Κοπ: Όχι απλώς είναι κακή αύρα.

Δρ: Ο Π….ης είναι τυχερός

Κοπ: Πάρα πολύ όμως

Δρ: Κάποτε δεν θα τη γλυτώσει

Κοπ: Άντε να δούμε

Ανατριχιαστικές είναι και οι περιγραφές της Διευθύντριας του σχολείου: «Όταν τον ρωτήσαμε ποιοι του επιτέθηκαν μας είπε «ξέρω ποιοι είναι, φόραγαν κουκούλα από το μπουφάν, αλλά δεν θέλω να σας πω». Τον είχαν κόψει στη μύτη, στη δεξιά κροταφική χώρα και αριστερά κάτω από το λαιμό του. Οι γιατροί είπαν ότι σχεδόν κόπηκε η μύτη του και το τραύμα στο λαιμό πλησίαζε την καρωτίδα, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή του. Το πρόσωπο που μου κατονόμασαν ως δράστη τον είχαν δει άλλοι μαθητές να περιμένει μια μαθήτρια έξω από το σχολείο. Μου είπαν ότι είναι χρυσαυγίτης».

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται και κατάθεση της βουλευτή ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, η οποία αναφέρεται στους βουλευτές της ΧΑ εξηγώντας ότι στη Βουλή «κινούνται σε σχηματισμό διμοιρίας. Οι λόγοι τους είναι προαναγγελτικοί για χτυπήματα. Βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με αλβανούς εθνικιστές. Η ΧΑ φέρεται να ευθύνεται για την εισβολή στην οικία της 27/01/13 σε συνεργασία με αλβανούς συνεργούς»


Σχόλια