ΝΔ: Συνεχίζουμε τον αγώνα για τη διάσωση της πατρίδας

Την αποφασιστικότητα του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τον αγώνα για τη διάσωση της Πατρίδας διαμηνύει η Λεωφόρος Συγγρού με ανακοίνωση του γραφείου τύπου για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Τιμούμε, αύριο, 24 Ιουλίου, την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στον Τόπο που τη γέννησε.
Τιμούμε τους πρωτεργάτες της Μεταπολίτευσης και τους αγωνιστές της επτάχρονης αντιδικτατορικής πάλης.
Κρατάμε ως κόρη οφθαλμού τις μεγάλες δημοκρατικές κατακτήσεις της περιόδου εκείνης που φέρουν τη σφραγίδα του ιδρυτή της Παράταξής μας Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Αφήνουμε, ταυτόχρονα, στο παρελθόν τις παθογένειες που αναπτύχθηκαν στα μετέπειτα χρόνια και έσυραν τον Τόπο στην οικονομική και κοινωνική κρίση των τελευταίων χρόνων.
Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα τις μεταρρυθμίσεις, που έχει ανάγκη η χώρα μας για να σταθεί στα πόδια της και να τραβήξει μπροστά. Συνεχίζουμε, με πίστη στην Ελλάδα και εμπιστοσύνη στους Έλληνες, τον αγώνα για τη διάσωση της Πατρίδας μας.
Μοναδικός γνώμονάς μας, τις δύσκολες αυτές ώρες, είναι το συλλογικό, το εθνικό συμφέρον. Είναι ο κοινός αγώνας των ανθρώπων αυτού του Τόπου, για την αναγέννηση των χαμένων προσδοκιών.
Για την ανάταξη της Οικονομίας και την ανάταση της Κοινωνίας μας.
Για μια Νέα Ελλάδα.
Την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε».


Σχόλια