Θρίλερ στην Κόνισκα:Σκοτώθηκαν Λίκα και ένας θείος του (upd)

Θρίλερ στην Κόνισκα:Σκοτώθηκαν Λίκα και ένας θείος του (upd)

Aλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με τη φονική μάχη που δόθηκε στην Κόνισκα της Αιτωλοακαρνανίας καθώς νεκρός εκτός από τον Έντισον Λίκα φέρεται να είναι και ένας θείος του ο οποίος είχε αποδράσει (το 2006) από τις φυλακές Τρικάλων και τους βοήθησε στην πρόσφατη απόδραση.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του e-reportaz νεκροί είναι οι:

1. (Επ.) LIKA (Ον.) EDISON του HASIS ή HASIZ και της NAFIE , ο οποίος γεννήθηκε την 04-04-1988 στην Αλβανία

LikaEdison

 

2.   (Επ.) LIKA ή SINANI (Ον.) KUJTIM ή FLAMUR του RAMAZAN ή RAMADAN και της LIE ή LIHE, ο οποίος γεννήθηκε το 1974 ή 1975 ή 1977 στην Αλβανία ο οποίος διώκεται με σωρεία διωκτικών εγγράφων και είναι δραπέτης από τις 25.03.2006 της Δικαστικής Φυλακής Λάρισας.

Στο χώρο της συμπλοκής βρέθηκε και κατασχέθηκε ο οπλισμός των δύο ατόμων και συγκεκριμένα, δύο (2) πολεμικά τυφέκια τύπου Kalashnikov με έξι (6) συνολικά γεμιστήρες με φυσίγγια, δύο (2) πιστόλια και μία (1) χειροβομβίδα..

Το χρονικό

Οι δραπέτες, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει στην ανθρωποκτονία του αστυνομικού στο Δίστομο, σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικές δυνάμεις των ΕΚΑΜ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δραπέτες που είναι βαριά οπλισμένοι.

Σε μια ρεματιά τους εντόπισε η ΕΚΑΜ, όπου ξεκίνησε η συμπλοκή. Οι υπόλοιποι διαφύγανε αλλά βρίσκεται στο κατόπι τους η ΕΚΑΜ.

Ανάμεσα στους νεκρούς δεν φέρεται να είναι ο Αλβανός κακοποιός Μάριο Κόλα ο οποίος είναι αρματωμένος σαν αστακός αλλά και καθοδηγητής. Έτσι λοιπόν ο αριθμός των ασύλληπτων δραπετών είναι τέσσερις.

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων τριών δραπετών, οι οποίοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και οπλισμένοι με πιστόλια.

Εντοπίσθηκαν χθες από θερμικές κάμερες τέσσερις από τους οκτώ δραπέτες. Σήμερα το απόγευμα εντοπίστηκαν από μαρτυρίες κατοίκων. Η αντιτρομοκρατική είχε πληροφορίες τον τελευταίο καιρό για την παρουσία των δραπετών στην ευρύτερη περιοχή ενώ ένα δακτυλικό αποτύπωμά σε μια πλαστική σακούλα είχε δείξει την παρουσία του Μάριου Κόλα ωστόσο δεν είχαν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

koniska

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις επιχειρήσεις των αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή όπως τις δημοσίευσε το αgriniopress.gr:

agriniopress1 agriopress2 agriniopress3

 

 Σχόλια