Οι Έλληνες «καίγονται» και κάποιοι πηγαίνουν διακοπές [φωτο]

Στην Ελλάδα των μνημονίων, της πείνας, της δυστυχίας, τουλάχιστον δύο άνθρωποι μπορούν να απολαμβάνουν τις ομορφιές της χώρας μας και να κάνουν διακοπές. Κατά σύμπτωση είναι και οι δύο πρώην πρωθυπουργοί. Οι κκ. Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Καρμανλής….

Από πολύ νωρίς, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, άρχισε φέτος τις καλοκαιρινές του διακοπές ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Ξεκίνησε από τα μέσα Ιουνίου στη Σέριφο ο Γιώργος Παπανδρέου και μετά ένα μικρό διάλειμμα επέστρεψε στο νησί. Εκεί φιλοξενείται με τη σύζυγό του Αντα στο πολυτελέστατο και εξαιρετικής ομορφιάς σπίτι του αρχιτέκτονα Γιώργου Ζαφειρίου και του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη στην ακτή Λια. Πρόκειται για μια όμορφη απομονωμένη παραλία πριν από τον Αγιο Σώστη στα ανατολικά του νησιού.

Ο χωματόδρομος που οδηγεί εκεί σταματάει σε ένα σημείο. Εκεί υπάχει μια πόρτα που ουσιαστικά «μπλοκάρει» τη διέλευση οχημάτων, καθώς και μια ταμπέλα που ενημερώνει ότι πρόκειται για ιδιωτική περιοχή. Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του και τους φίλους του περνούν τις ώρες τους απομονωμένοι από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δείτε στις φωτογραφίες που φιλοξενείται ο Γιώργος Παπανδρέου στη Σέριφο:
serifos3

serifos1

serifos2

 

 


Σχόλια