Οι γονείς της Κέιτ «έσπασαν» το πρωτόκολλο!

Σε μία κίνηση που εντυπωσίασε πολλούς, και σίγουρα «παραβιάζει» το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο, οι γονείς της Κέιτ Μίντλετον ήταν οι πρώτοι από τα οικογενειακά μέλη του πριγκιπικού ζεύγους που τους επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο και είδαν το βασιλικό βρέφος!

Μάλιστα, σύμφωνα με την dailymail, αυτή δεν ήταν μία πρωτοβουλία που πήραν μόνοι τους, αλλά απόφαση του Ουίλιαμ και της Κέιτ, οι οποίοι και τους το πρότειναν.

Η Κάρολ και ο Μάικλ Μίντλετον χαμογέλασαν πανευτυχείς στους φωτογραφικούς φακούς των παπαράτσι που έχουν κατασκηνώσει έξω από το St Mary’s, καθώς έμπαιναν στο νοσοκομείο για να συναντήσουν τον εγγονό τους.
Οι γονείς της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, έφτασαν στο νοσοκομείο με ένα μαύρο ταξί και τους υποδέχτηκε στην είσοδο του St Mary’s ο διευθυντής της κλινικής Jonathan Ramsay.

Πάντως, αυτό που απασχολεί πλέον όλους τους Βρετανούς, είναι να δουν το βασιλικό μωρό και το ζεύγος να εξέρχεται του νοσοκομείου, κάτι, που όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει να συμβεί.

Σε αυτό άλλωστε συνηγορεί το γεγονός, όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ότι το πρωί πήγε στο νοσοκομείο ένας οικιακός βοηθός που εργάζεται για λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας, ο οποίος μάλιστα κρατούσε ένα καθισματάκι αυτοκινήτου, και ρούχα για την Κέιτ και τον Ουίλιαμ.

Νωρίτερα, στο St Mary’s πήγε και η κομμώτρια Amanda Cook Tucker, η οποία επιμελείται προσωπικά την κουπ της Κέιτ. Πρόκειται για την κομμώτρια που το 2012 ταξίδεψε στην Άπω Ανατολή, προκειμένου να φτιάξει τα μαλλιά της Δούκισας, τα οποία είχαν «κρεμάσει», αφού ο υδράργυρος άγγιξε τους 36 βαθμούς κελσίου.

Πάντως, πηγές από τη βασιλική οικογένεια, που επικαλείται η dailymail, αναφέρουν ότι ο Ουίλιαμ, η Κέιτ και το μωρό δεν προβλέπεται να αναχωρήσουν από το νοσοκομείο πριν από τις 6 το απόγευμα.


Σχόλια