Ολόκληρο το νησί, ένα ξενοδοχείο! (Φωτογραφίες)

Ολόκληρο το νησί, ένα ξενοδοχείο! (Φωτογραφίες)

Οι ατόλλες είναι κατηγορία κοραλλιογενών νησιών που έχουν δακτυλιοειδές σχήμα και βρίσκονται στις τροπικές θάλασσες, απαρτίζοντας ολόκληρα κράτη όπως είναι και οι Μαλδίβες.

Πάνω σε μια τέτοια ατόλλη υπάρχει ένας μικρός επίγειος παράδεισος όπου επεξηγεί στην εντέλεια τι ακριβώς σημαίνει καλοκαίρι: Ατελείωτη θάλασσα που σχεδόν ενώνεται με τον ουρανό, κάτασπρη παραλία που φτάνει στον ορίζοντα και υπερπολυτελή σπιτάκια που σχεδόν επιπλέουν μέσα στο νερό! Κάτι τέτοιο είναι και το περίφημο ξενοδοχείο Dusit Thani στις Μαλδίβες που έχει αναπτυχθεί επάνω σε μία ατόλη, σε μια κατάφυτη έκταση και προσφέρει πολυτελείς ανέσεις στους τυχερούς επισκέπτες του.

Περιμετρικά του νησιού έχουν δημιουργηθεί μικρές βίλες που στηρίζονται σε ειδικές ξύλινες εξέδρες και βρίσκονται κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, ενώ οι ιδιωτικές πισίνες εκπληρώνουν την ανάγκη του επισκέπτη για βουτιες όταν… βαρεθεί τη θάλασσα. Στο κέντρο του νησιού βρίσκονται οι υπόλοιπες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εστιατόρια, καφέ, αθλητικά γήπεδα κ.λπ. Η πρόσβαση γίνεται με υδροπλάνο και μετά με ταχύπλοο.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

dusitthani13 dusitthani12 dusitthani11 dusitthani10 dusitthani9 dusitthani7 dusitthani6 dusitthani4 dusitthani3 dusitthani2 dusitthani1Σχόλια