«Ο απλός κόσμος ψηφίζει την ΧΑ γιατί είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας»

Μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, από τις πρωινές δηλώσεις του βουλευτή Καβάλας και πρώην υπουργού Εργασίας Νίκου Παναγιωτόπουλου αναφορικά με την ιδεολογική πλατφόρμα της Χρυσής Αυγής, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Παναγιωτόπουλος εμφανίστηκε ενοχλημένος από την παρερμηνεία των δηλώσεών του επισημαίνοντας ότι «όσοι γνωρίζουν ελληνικά και διαβάσουν προσεχτικά τη δήλωσή μου μπορούν να αντιληφθούν το ακριβές περιεχόμενό τους».

Ο κ. Παναγιωτόπουλος διευκρίνισε ότι στις δηλώσεις από ραδιοφώνου, υποστήριξε ότι «μπορεί ορισμένα από τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής να υποστηρίζουν και ν” ασπάζονται την ιδεολογία του νεοναζισμού, αλλά η βάση του κόμματος, τα μέλη του, το υποστηρίζουν γιατί είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας, που εναντιώνεται στην οικονομική ανέχεια, την ανεργία και στα μέτρα που λαμβάνονται σε βάρος του ελληνικού λαού».

«Ο απλός κόσμος», συνεχίζει ο κ. Παναγιωτόπουλος, «που υποστηρίζει τη Χρυσή Αυγή την υποστηρίζει και την ψηφίζει γιατί είναι ένα κόμμα διαμαρτυρίας απέναντι στα άλλα κόμματα και το πολιτικό σύστημα. Δε σημαίνει ότι όλοι όσοι ψηφίζουν τη Χρυσή Αυγή είναι νεοναζιστές».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΣχόλια