Ο Γκαλέτι μιλά για τις επαφές με τον ΟΦΗ

Τις επαφές του με τον ΟΦΗ και την επικείμενη συμφωνία για να επιστρέψει στη δράση αγωνιζόμενος με το σύλλογο του Ηρακλείου επιβεβαίωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι με δηλώσεις του σε εφημερίδα της Αραγονίας. Όπως αποκάλυψε ο Αργεντινός εξτρέμ, είχε συζητήσεις για να παραμείνει στην Εστουντιάντες ή να παίξει στη Σαραγόσα, αλλά προτίμησε μια ομάδα που θα παίζει περισσότερο.

«Μίλησα με τους ανθρώπους της Σαραγόσα για την πιθανότητα να επιστρέψω για να παίξω εκεί, αλλά ίσως αυτό γίνει στο μέλλον. Για την ώρα θέλω να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο μετά από όλα όσα πέρασα. Τώρα το πιθανότερο είναι πως θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στον ΟΦΗ. Είναι, πάντως, όνειρό μου να φορέσω τη φανέλα της Σαραγόσα ξανά και να αποσυρθώ με τη φανέλα της», ανέφερε ο 33χρονος άσος, που επέστρεψε από μεταμόσχευση νεφρού.

«Μίλησα και με τη διοίκηση της Εστουντιάντες, αλλά αποφάσισαν ότι δεν ήταν ώρα να μπω στην ομάδα, γιατί έχουν ένα συγκεκριμένο πλάνο και αρκετούς παίκτες στη θέση μου. Έτσι θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ κάπου αλλού. Στα τέλη Απριλίου οι γιατροί μού έδωσαν το πράσινο φως. Είμαι πολύ καλά. Έχω την άδειά τους για να αγωνιστώ ξανά και ήδη έχω πάρει την έγκριση της ομοσπονδίας της Αργεντινής. Προπονούμουν τον τελευταίο καιρό στον ίδιο ρυθμό με τους άλλους παίκτες της Εστουντιάντες και είμαι έτοιμος να παίξω. Έχω μεγάλη όρεξη», πρόσθεσε.

Παράλληλα, για τις επαφές με τον ΟΦΗ ανέφερε: «Θα κάνω λίγες μέρες διακοπές στην Αθήνα και θα συναντηθώ με ανθρώπους του ΟΦΗ για να δούμε αν μπορούμε να συμφωνήσουμε. Ήδη έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας για το πλάνο που έχουν και μου άρεσε. Ελπίζω να κλείσει η μεταγραφή. Το γεγονός ότι έχω εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό είναι ένα πλεονέκτημα για μένα».

 Σχόλια