«Ο Κάιλ έδωσε και το αίμα του»

Ο Αμερικανός φόργουορντ, οποίος αγωνίστηκε στο Περιστέρι, συμπαραστάθηκε στον αδελφό του για τα όσα έχει ακούσει μετά την απόφασή του να αφήσει τον Ολυμπιακό και συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Προσπάθησα να κρατήσω το στόμα μου κλειστό κατά τη διάρκεια αυτής της κατάστασης, αλλά τώρα δεν μπορώ. Όλοι οι οπαδοί που υποστηρίζουν τον αδερφό μου, Κάιλ Χάινς, έχουν την αμέριστη εκτίμησή μου, αλλά όλοι αυτοί οι οπαδοί που κάποτε ήταν στο πλευρό του και τώρα μιλούν άσχημα για την απόφασή του πρέπει να ηρεμήσουν για τα καλά. Ο Κάιλ έδωσε το αίμα του, τον ιδρώτα του, τα δάκρυά του και σκληρή δουλειά τα δύο χρόνια που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Ήταν μέλος μιας ιστορικής ομάδας, η οποία κέρδισε τρία πρωταθλήματα σε δύο χρόνια. Αλλά υποθέτω ότι κάποιοι άνθρωποι τα ξέχασαν ήδη.

Για όλους εσάς που έχετε να πείτε κάτι κακό για τον Κάιλ και είστε ασεβείς να σας ευλογεί ο Θεός και ευχαριστώ για την αρνητική υποστήριξη. Συνειδητοποιήστε όλη την ιστορία και τις λεπτομέρειες πριν μιλήσετε, παιδιά. Ορισμένοι οπαδοί δεν βλέπουν ή δεν κατανοούν επειδή βλέπουν το παιχνίδι και πραγματικά τι συμβαίνει. Εσείς, παιδιά, μιλάτε άσχημα για εκείνον στο Facebook, στο Twitter και σε άλλα social media και είναι κρίμα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Η Ελλάδα είναι όμορφη χώρα, με υπέροχες αναμνήσεις και θαυμάσιους ανθρώπους και εξαιρετικούς οπαδούς και το μόνο που λέω είναι να μην ξεχνάμε το καλό που έκανε ο Ολυμπιακός αυτά τα δύο τελευταία χρόνια και αφήστε πίσω τα άσχημα λόγια», έγραψε ο Τάιλερ Χάινς.

Πηγή: gazzetta.gr
Σχόλια