Νέες φωτογραφίες «καίνε» την Χρυσή Αυγή

Νέες φωτογραφίες «καίνε» την Χρυσή Αυγή

Πρωταγωνιστής σε στρατιωτικού τύπου γυμνάσια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε νέες φωτογραφίες.

Το υλικό, πιθανότατα αποτελεί μέρος της δικογραφίας που έχει συντάξει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και έχει ήδη συμπεριληφθεί στον ογκωδέστατο φάκελο που έχουν στα χέρια τους οι ειδικές εφέτες ανακρίτριες.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εικονίζεται να ηγείται ασκήσεων που εκτελούν χρυσαυγίτες στο ύπαιθρο, άλλοτε συμμετέχοντας και άλλοτε δίνοντας παραγγέλματα.

Στις εικόνες εμφανίζεται και ο βουλευτής της ΧΑ Κορινθίας, Στάθης Μπούκουρας.

Οι φωτογραφίες αποτελούν μέρος των ντοκουμέντων που αποδεικνύουν την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει στρατιωτικό σκέλος. Πρόκειται για φωτογραφίες από εθνικιστικές κατασκηνώσεις που είχε οργανώσει το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής.

Ειδικότερα το υλικό προέρχεται από την περιοχή της Κορίνθου και τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτές πιθανότατα προέρχονται από τον τοπικό πυρήνα της ακροδεξιάς οργάνωσης. Στον απολογισμό των κατασκηνώσεων διαβάζουμε από την επίσημη ιστοσελίδα της ΧΑ τα ακόλουθα: «Η Τ.Ο. Κορίνθου της Χρυσής Αυγής, μαζί με αντιπροσωπείες συναγωνιστών από γειτονικούς νομού, έζησαν ένα τριήμερο γεμάτο ένταση που θα ζήλευαν ακόμα και σημερινές στρατιωτικές μονάδες» και συνεχίζουν «Άρτια σωματική εκπαίδευση, κατάβαση σε πλαγιές, νυχτερινή πεζοπορία περιμετρικά της λίμνης Δόξας, πορεία χιλιομέτρων σε δύσβατα μονοπάτια...».

Δείτε τις φωτογραφίες:
kasidiaris2

kasidiaris

kadidiaris3

kasidiaris4

mesailias


Σχόλια