Ο Σάντος μιλάει ακόμα και για τελικό Μουντιάλ!

Πρόσωπο των ημερών μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι στην Πορτογαλία ο Φερνάντο Σάντος, λόγω της πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ.
Συγκεκριμένα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα «Record», η οποία δημοσίευσε μέρος των δηλώσεών του στην ηλεκτρονική της έκδοση.
Αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τους στόχους της «γαλανόλευκης» στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο: «Στο Μουντιάλ δεν θα πάμε διακοπές. Πάντα ο στόχος μας είναι να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι ακόμα και στο τέλος (σ.σ.: δηλαδή στον τελικό). Ο κόσμος ήθελε πολύ να περάσουμε στο Μουντιάλ για να χαρεί λιγάκι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».
Στη συνέχεια, όμως, ο 59χρονος κόουτς επανέλαβε την επιθυμία του να εργαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον σε κάποιον σύλλογο, λέγοντας ότι «το μεγάλο πάθος μου είναι η καθημερινή δουλειά».
Δεν είπε, πάντως, κάτι που δεν ξέραμε, αν και το θέμα της παραμονής του παραμένει ανοιχτό.
Στις δηλώσεις που είχε κάνει μετά την ισοπαλία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην έδρα της Ρουμανίας, ο Σάντος είχε υπογραμμίσει πως από τη μία η καρδιά του «λέει» να μείνει στην Ελλάδα και από την άλλη υπάρχει το «ζιζάνιο» για την καθημερινή δουλειά.
Για αυτό τον λόγο οι πιθανότητες να παραμείνει στον «γαλανόλευκο» πάγκο είναι μοιρασμένες.

Σχόλια