Ο 7χρονος που είναι αλλεργικός στον …εαυτό του!

Μία περίεργη ασθένεια καλείται να αντιμετωπίσει ένα 7χρονο αγοράκι από το Darlington της Βρετανίας, καθώς είναι αλλεργικός στον ίδιο του τον εαυτό!

Ο Junior Rucroft αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας απειλητικής για τη ζωή του αντίδρασης από κρίση άσθματος κάθε μέρα και έχει εισαχθεί στο νοσοκομείο περισσότερες από 50 φορές.

Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι που υποφέρουν από αλλεργίες, συχνά απέχουν από εκείνα που τους την προκαλούν. Ο 7χρονος ωστόσο δεν μπορεί καθώς είναι αλλεργικός στον …εαυτό του!

Ο ανήλικος μαθητής αντιμετωπίζει τον κίνδυνο μιας αντίδρασης απειλητικής για τη ζωή του καθώς το σώμα του αντιδρά άσχημα στις θύλακες των τριχών. Η μητέρα του Junior ανέφερε σε βρετανικά Μέσα ότι δεν μπορούσε να πιστέψει τους γιατρούς όταν της ανακοίνωσαν ότι ο γιος της είναι αλλεργικός στο ίδιο του το σώμα.

«Με παίρνουν τηλέφωνο από το σχολείο του γιατί όταν αγχώνεται όταν κάνει τα μαθήματά του, πιάνει τα μαλλιά του. Και στη συνέχεια αγγίζει με τα χέρια το πρόσωπό του. Φυσικά στη συνέχεια πρήζεται», λέει η 31χρονη.

Σχόλια