Πάγκαλος: «Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει»

76 0

Τα «καρφιά» του απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα και τον Ευάγγελο Βενιζέλο πέταξε σήμερα μέσω της εκπομπής του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM», ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Μεταξύ του success και του story, έβαλε ένα «του». Του κ. Σαμαρά, δηλαδή. [quote_text color=»#000000″ text_color=»#ffffff»]Τώρα, αυτά είναι αγγλικά; Δεν είναι καν ελληνικά. Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος», είπε χαρακτηριστικά για τον Αλέξη Τσίπρα.[/quote_text] Και συνέχισε λέγοντας: «Και όσοι μιλάνε ξένες γλώσσες, να προσέχουν. Διότι και ο κ. Βενιζέλος εκεί που ήταν (στο Παρίσι), είπε «la termination violante». Δεν υπάρχει αυτό στα γαλλικά», είπε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε: «Ο κ. Βενιζέλος είναι ο γνωστός άνθρωπος του Ζαππείου που είπε «ψηφίστε εμένα και όχι τον Παπανδρέου». [quote_text color=»#000000″ text_color=»#ffffff»]Συνέχισε την υπονόμευσή του, του βγήκε και έγινε αρχηγός του «όλου ΠΑΣΟΚ», όπως έλεγε και το πήγε από το 40% στο 5%».[/quote_text]

Είπε δε, ότι δεν ξέρει τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές: [quote_text color=»#000000″ text_color=»#ffffff»]«Δεν ξέρω τι θα κάνω! Πραγματικά δεν ξέρω… Τώρα, όμως, βρίσκομαι σε ένα κόμμα του 5% και δεν γουστάρω. Δεν το γουστάρω! Το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου δεν μου αρέσει.[/quote_text] Εγώ θέλω να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, αλλά πρέπει να με αφήσει».

 Join the Conversation