Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του βιαστή της 11χρονης

Έρευνες στην Αχαία και τις γύρω περιοχές διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό του αδίστακτου παιδόφιλου που ασέλγησε σε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 11 χρόνων, όταν το έπεισε να πάνε βόλτα με το αυτοκίνητό του!

Ο 38χρονος είναι οικογενειακός φίλος της οικογένειας της ανήλικης που κατοικεί στην περιοχή του Ρίου και, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μικρή, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης τη βρήκε στο δρόμο και της πρότεινε να τη μεταφέρει στο σπίτι της. Όμως, στη διαδρομή της επιτέθηκε με σκοπό να τη βιάσει! Το κοριτσάκι αντιστάθηκε με σθένος και κατάφερε να αποτρέψει τη διακόρευσή του, όμως δεν απέφυγε τις σεξουαλικές πράξεις του δράστη που τη χτυπούσε και την απειλούσε!

Η 11χρονη άρχισε να καλεί σε βοήθεια και κατάφερε τελικά να ξεφύγει από τα χέρια του παιδεραστή, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση με το αυτοκίνητό του.

Η ανήλικη διηγήθηκε τα πάντα στους γονείς της, που κατήγγειλαν τον 38χρονο «φίλο» τους στην Ασφάλεια. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία του βιασμού, επειδή το θύμα είναι ανήλικο κάτω των 12 χρόνων.

 
Σχόλια