Πάτρα: Συλλαλητήριο ΠΑΜΕ την Πέμπτη

Η Γραμματεία Νομού Αχαΐας του ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο για την Πέμπτη 11 Ιούλη στις 19.30 στην πλατεία Γεωργίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της: 

«Συλλαλητήριο ενάντια στα νέα μέτρα καρμανιόλα που ετοιμάζεται να πάρει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα. Αυτά έρχονται να προστεθούν σε όλα τα προηγούμενα και απαιτούν από την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα γενικό ξεσηκωμό.
Τα μονοπώλια ντόπια και ξένα τα θέλουν όλα και τα θέλουν τώρα. Η κυβέρνηση χορεύει στον ταμπουρά που βαράνε ντόπιοι και ξένοι κεφαλαιοκράτες και οι διεθνείς ιμπεριαλιστικοί οργανισμοί. Είναι πια όλο και πιο καθαρό παρά τα παραμύθια της κυβέρνησης και των καπιταλιστών ότι καπιταλιστική ανάπτυξη, ανάπτυξη δηλαδή στηριγμένη στην ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των καπιταλιστών και εργατικά λαϊκά δικαιώματα, όπως το δικαίωμα στη δουλειά, το δικαίωμα σε υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού, σε αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις είναι πράγματα αντίθετα.

Μεσσίες και διαχειριστές που υπόσχονται όπως η κυβέρνηση και την πίτα ολάκερη και τον καπιταλιστικό σκύλο χορτάτο είναι το ίδιο πολιτικοί απατεώνες όσο και η κυβέρνηση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 7.30 μ.μ.».

 
Σχόλια