Παναθηναϊκός: Την Κυριακή έχει… γιορτή

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ετοιμάζει για τους οπαδούς της ομάδας που θα κατακλύσουν το ΟΑΚΑ, μια καταπράσινη βραδιά γεμάτη εκπλήξεις. Η είδοσος ορίστηκε στα 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του ερασιτέχνη, με την ΚΑΕ να τονίζει ότι και για τη φιέστα ισχύουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία του με το sweep απέναντι στον Ολυμπιακό και δύο νίκες στο ΣΕΦ. Η απονομή του τίτλου θα πραγματοποιηθεί όμως στο δικό του σπίτι. Εκεί που περιμένει να υποδεχθεί τον κόσμο του, τους φίλους του τριφυλλιού που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα και φέτος, όπως κάνουν κάθε χρόνο. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 16 Ιουνίου, στις 8μ.μ. να σηκώσουμε μαζί την κούπα για τον 54ο τίτλο στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Στο παρκέ θα βρίσκονται όλοι οι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας που σφραγίστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ, ενώ θα σας περιμένουν και πολλές εκπλήξεις!

Τα εισιτήρια της εκδήλωσης κοστίζουν 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Ισχύουν και για την εκδήλωση αυτή οι κάρτες διαρκείας. Εισιτήρια μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να προμηθευτούν στα σταθερά σημεία πώλησης, αλλά και μέσω διαδικτύου».Σχόλια