Παπαγεωργόπουλος: «Είμαι αναίτια στη φυλακή»

65 0

Την εμφάνιση του μέσα από μια επιστολή που δημοσίευσε στο προσωπικό του blog έκανε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, ο οποίος απειλεί να κάνει αποκαλύψεις με επίσημα έγγραφα που θα πείσουν του πάντες για την αθωότητα του.

Ο πρώην δήμαρχος, ο οποίος εκτίει ισόβια κάθειρξη στις φυλακές Διαβατών, αναφέρει στην επιστολή του πως βρίσκεται στη φυλακή αναίτια, ενώ παράλληλα υποστηρίζει μεταξύ άλλων, πως καταδικάστηκε χωρίς να έχει ως Δήμαρχος καμία απολύτως αρμοδιότητα στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου.

Στο τέλος της επιστολής του μάλιστα αναφέρει ότι ετοιμάζεται να δώσει στη δημοσιότητα εντός των επόμενων ημερών συγκεκριμένα έγγραφα που θα αποδείξουν ότι η απόφαση των Δικαστών μου ήταν τελείως λανθασμένη.

 

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του κ. Παπαγεωργόπουλου:

 

 

«Σήμερα Παρασκευή, 108 ημέρες μετά την ΑΝΑΙΤΙΑ φυλάκισή μου και μετά 2 ολόκληρα χρόνια άδικου διασυρμού, εδόθη στη δημοσιότητα η ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση των δικαστών μου.

ΑΝΑΙΤΙΑ χαρακτήρισα την φυλάκισή μου, διότι σε όλη μου τη ζωή τήρησα με απόλυτη αυστηρότητα το Σύνταγμα και τους Νόμους, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τον Ελληνικό Λαό και προσέφερα με άκρα ανιδιοτέλεια όσα περισσότερα μπορούσα στην Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα στους Θεσσαλονικείς.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ χαρακτήρισα την απόφαση, διότι είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίπτωση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Χωρίς να έχω ως Δήμαρχος καμία απολύτως αρμοδιότητα στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς να γνωρίζω τον επίορκο υπάλληλο και τις πλαστογραφίες και υπεξαιρέσεις που διενεργούσε χρόνια ολόκληρα πριν οι Θεσσαλονικείς με εκλέξουν Δήμαρχό τους, χωρίς να έχω μαζί του οποιαδήποτε υπηρεσιακή σχέση, χωρίς καμία παρέμβαση σε οποιοδήποτε στέλεχος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου ή σε οποιοδήποτε στέλεχος της Διοίκησης μου , χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον μου, χωρίς να έχω αποκτήσει πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία στα 12 χρόνια της Δημαρχίας μου, χωρίς χρήματα στο εξωτερικό, χωρίς off shore εταιρίες, χωρίς τίποτε εναντίον μου και με όλους τους Ελεγκτικούς Θεσμούς (Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών, Υπ. Εσωτερικών, Ορκωτοί Ελεγκτές κ.λ.π.) να με διαβεβαιώνουν εγγράφως για την άριστη λειτουργία των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, βρέθηκα στις φυλακές Διαβατών!

Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην αδικηθεί όσο αδικήθηκα εγώ.

Υπόσχομαι στο Λαό της Θεσσαλονίκης ότι εντός των επομένων ημερών θα δώσω στην δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία, συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση μου μόλις προ μηνός και τα οποία θα πείσουν τους πάντες ότι η απόφαση των Δικαστών μου ήταν τελείως λανθασμένη, ότι η προσήλωσή μου στην νομιμότητα ήταν και είναι απόλυτη και ότι δεν καταπάτησα ούτε για μία στιγμή τον όρκο που έδωσα όταν ορκίσθηκα Δήμαρχος Θεσσαλονίκης».

 

 

 

 Join the Conversation