Παπαγεωργόπουλος: Εντός των ημερών θα αποδείξω με έγγραφα ότι είμαι αθώος

Ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δηλώνει μέσα από την φυλακή ότι έχει στα χέρια του νέα στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του

Την αθωότητά του ισχυρίζεται ότι ετοιμάζεται να αποδείξει σε λίγες ημέρες με νέα έγγραφα-ντοκουμέντα που θα δώσει στη δημοσιότητα, ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος.

Μέσα από την φυλακή ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επικαλείται νέα στοιχειά που ήρθαν στα χέρια του πριν από ένα μήνα, τα επεξεργάστηκε και ετοιμάζεται να αποδείξει ότι είναι άδικα στη φυλακή.

Σε νέο μήνυμά του που δημοσιοποίησε αναφέρει ο πρώην Δήμαρχος:

«Σήμερα Παρασκευή, 108 ημέρες μετά την ΑΝΑΙΤΙΑφυλάκισή μου και μετά 2 ολόκληρα χρόνια άδικου διασυρμού, εδόθη στη δημοσιότητα η ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ απόφαση των δικαστών μου.

ΑΝΑΙΤΙΑ χαρακτήρισα την φυλάκισή μου, διότι σε όλη μου τη ζωή τήρησα με απόλυτη αυστηρότητα το Σύνταγμα και τους Νόμους, υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις τον Ελληνικό Λαό και προσέφερα με άκρα ανιδιοτέλεια όσα περισσότερα μπορούσα στην Ελληνική Κοινωνία και ιδιαίτερα στους Θεσσαλονικείς.

ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ χαρακτήρισα την απόφαση, διότι είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια περίπτωση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΣ.

Χωρίς να έχω ως Δήμαρχος καμία απολύτως αρμοδιότητα στην διαχείριση των οικονομικών του Δήμου, χωρίς να γνωρίζω τον επίορκο υπάλληλο και τις πλαστογραφίες και υπεξαιρέσεις που διενεργούσε χρόνια ολόκληρα πριν οι Θεσσαλονικείς με εκλέξουν Δήμαρχό τους, χωρίς να έχω μαζί του οποιαδήποτε υπηρεσιακή σχέση, χωρίς καμία παρέμβαση σε οποιοδήποτε στέλεχος της Ταμειακής Υπηρεσίας του Δήμου ή σε οποιοδήποτε στέλεχος της Διοίκησης μου , χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο εναντίον μου, χωρίς να έχω αποκτήσει πρόσθετα περιουσιακά στοιχεία στα 12 χρόνια της Δημαρχίας μου, χωρίς χρήματα στο εξωτερικό, χωρίς off shore εταιρίες, χωρίς τίποτε εναντίον μου και με όλους τους Ελεγκτικούς Θεσμούς (Ελεγκτικό Συνέδριο, Υπ. Οικονομικών, Υπ. Εσωτερικών, Ορκωτοί Ελεγκτές κ.λ.π.) να με διαβεβαιώνουν εγγράφως για την άριστη λειτουργία των Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, βρέθηκα στις φυλακές Διαβατών!

Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μην αδικηθεί όσο αδικήθηκα εγώ.

Υπόσχομαι στο Λαό της Θεσσαλονίκης ότι εντός των επομένων ημερών θα δώσω στην δημοσιότητα συγκεκριμένα στοιχεία, συγκεκριμένα επίσημα έγγραφα που περιήλθαν σε γνώση μου μόλις προ μηνός και τα οποία θα πείσουν τους πάντες ότι η απόφαση των Δικαστών μου ήταν τελείως λανθασμένη, ότι η προσήλωσή μου στην νομιμότητα ήταν και είναι απόλυτη και ότι δεν καταπάτησα ούτε για μία στιγμή τον όρκο που έδωσα όταν ορκίσθηκα Δήμαρχος Θεσσαλονίκης».

πηγή: parapolitika.gr

 Σχόλια